Huizenprijzen en de huizenmarkt Kwadijk in Kwadijk

Begrijp de huizenprijzen in Kwadijk Edam-Volendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kwadijk Edam-Volendam

Kwadijk is een wijk in de plaats Kwadijk binnen de gemeente Edam-Volendam. Deze wijk telt volgens het CBS 750 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 569.320 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 569.320
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kwadijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwadijk is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwadijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kwadijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwadijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwadijk. Een eengezinswoning in Kwadijk komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwadijk

In Kwadijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwadijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwadijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kwadijk Edam-Volendam

Starterswoningen in Kwadijk Edam-Volendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwadijk Edam-Volendam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwadijk Edam-Volendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kwadijk Edam-Volendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kwadijk Edam-Volendam

Wil je een huis kopen in Kwadijk Edam-Volendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwadijk Edam-Volendam . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwadijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwadijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kwadijk Edam-Volendam. Zoek je huurwoning in Kwadijk Edam-Volendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kwadijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwadijk is 3.902 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.273 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kwadijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwadijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kwadijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kwadijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kwadijk

Kwadijk