Huizenprijzen en de huizenmarkt Warder in Warder

Begrijp de huizenprijzen in Warder Edam-Volendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Warder Edam-Volendam

Warder is een wijk in de plaats Warder binnen de gemeente Edam-Volendam. Deze wijk telt volgens het CBS 800 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 801.795 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 801.795
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Warder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Warder is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Warder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Warder.

Woningen recent verkocht in Warder

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Warder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Warder. Een eengezinswoning in Warder komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Warder

In Warder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Warder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Warder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Warder Edam-Volendam

Starterswoningen in Warder Edam-Volendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Warder Edam-Volendam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Warder Edam-Volendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Warder Edam-Volendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Warder Edam-Volendam

Wil je een huis kopen in Warder Edam-Volendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Warder Edam-Volendam . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Warder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Warder.

Bekijk alle koopwoningen in Warder Edam-Volendam. Zoek je huurwoning in Warder Edam-Volendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Warder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Warder is 4.109 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.970 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Warder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Warder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Warder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Warder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Warder

Warder