Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosteind

Begrijp de huizenprijzen in Oosteind met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosteind

Oosteind is een plaats in de gemeente Oosterhout. Deze plaats telt volgens het CBS 78.605 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 873.914 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 873.914
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oosteind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosteind is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosteind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosteind.

Woningen recent verkocht in Oosteind

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosteind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosteind. Een eengezinswoning in Oosteind komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosteind

In Oosteind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosteind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosteind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosteind

Starterswoningen in Oosteind zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosteind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosteind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosteind? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosteind

Wil je een huis kopen in Oosteind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosteind . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosteind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosteind.

Bekijk alle koopwoningen in Oosteind. Zoek je huurwoning in Oosteind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosteind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosteind is 3.594 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.652 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosteind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosteind vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosteind

Oosteind bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.