Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwe Niedorp

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwe Niedorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Niedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.212 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 476.212
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Niedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Niedorp is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Niedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwe Niedorp.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Niedorp

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Niedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Niedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Niedorp. Een eengezinswoning in Nieuwe Niedorp komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Niedorp

In Nieuwe Niedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe Niedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe Niedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwe Niedorp

Starterswoningen in Nieuwe Niedorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Niedorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Niedorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwe Niedorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwe Niedorp

Wil je een huis kopen in Nieuwe Niedorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Niedorp . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Niedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Niedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwe Niedorp. Zoek je huurwoning in Nieuwe Niedorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwe Niedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Niedorp is 4.039 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.443 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwe Niedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Niedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.