De Huizenmarkt in Moorveld (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moorveld

Woningmarkt Moorveld

Moorveld is een plaats in de gemeente Meerssen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.030 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moorveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 437.594
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Moorveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moorveld is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moorveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moorveld.

Woningen recent verkocht in Moorveld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moorveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moorveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moorveld. Een eengezinswoning in Moorveld komt het meest (85%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moorveld

In Moorveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moorveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moorveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moorveld
Binnenring: Nederland

Moorveld waar ligt dat?

Woningen te koop Moorveld

Wil je een huis kopen in Moorveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moorveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Moorveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moorveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moorveld. Zoek je huurwoning in Moorveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moorveld

Starterswoningen in Moorveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moorveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moorveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moorveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moorveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moorveld is 2.254 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.780 euro).

Leeftijden Moorveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moorveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moorveld

Moorveld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.