logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maarssen

Begrijp de huizenprijzen in Maarssen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maarssen

Maarssen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 65.771 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.862 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 178
Gemiddelde vraagprijs € 564.862
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Maarssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarssen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maarssen.

Woningen recent verkocht in Maarssen

Er zijn recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarssen. Een eengezinswoning in Maarssen komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarssen

In Maarssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maarssen

Starterswoningen in Maarssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maarssen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maarssen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maarssen

Wil je een huis kopen in Maarssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarssen . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarssen.

Bekijk alle koopwoningen in Maarssen. Zoek je huurwoning in Maarssen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maarssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarssen is 4.489 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maarssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarssen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maarssen

Maarssen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.