De Huizenmarkt in Lieshout (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lieshout

Woningmarkt Lieshout

Lieshout is een plaats in de gemeente Laarbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 22.170 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 841.956 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 841.956
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lieshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieshout is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieshout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lieshout

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieshout. Een eengezinswoning in Lieshout komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieshout

In Lieshout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lieshout
Binnenring: Nederland

Lieshout waar ligt dat?

Woningen te koop Lieshout

Wil je een huis kopen in Lieshout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieshout . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieshout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lieshout. Zoek je huurwoning in Lieshout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lieshout

Starterswoningen in Lieshout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieshout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieshout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lieshout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lieshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieshout is 3.279 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.678 euro).

Leeftijden Lieshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieshout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lieshout

Lieshout bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.