Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lieshout

Begrijp de huizenprijzen in Lieshout met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieshout

Lieshout is een plaats in de gemeente Laarbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 22.170 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 721.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 721.090
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lieshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieshout is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieshout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lieshout

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieshout. Een eengezinswoning in Lieshout komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieshout

In Lieshout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lieshout

Starterswoningen in Lieshout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieshout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieshout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieshout? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieshout

Wil je een huis kopen in Lieshout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieshout . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieshout.

Bekijk alle koopwoningen in Lieshout. Zoek je huurwoning in Lieshout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieshout is 3.568 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.279 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieshout vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lieshout

Lieshout bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.