Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kudelstaart

Begrijp de huizenprijzen in Kudelstaart met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kudelstaart

Kudelstaart is een plaats in de gemeente Aalsmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 31.495 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kudelstaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.550 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 538.550
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kudelstaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kudelstaart is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kudelstaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kudelstaart.

Woningen recent verkocht in Kudelstaart

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kudelstaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kudelstaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kudelstaart. Een eengezinswoning in Kudelstaart komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kudelstaart

In Kudelstaart wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kudelstaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kudelstaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kudelstaart

Starterswoningen in Kudelstaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kudelstaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kudelstaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kudelstaart? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kudelstaart

Wil je een huis kopen in Kudelstaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kudelstaart . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kudelstaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kudelstaart.

Bekijk alle koopwoningen in Kudelstaart. Zoek je huurwoning in Kudelstaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kudelstaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kudelstaart is 4.183 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.890 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kudelstaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kudelstaart vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kudelstaart

Kudelstaart bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.