De Huizenmarkt gemeente Aalsmeer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aalsmeer

Woningmarkt Aalsmeer

Aalsmeer is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.495 inwoners. Momenteel staan er 107 woningen te koop en zijn er recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeer. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 107
Woningen recent verkocht 108
Gemiddelde vraagprijs € 657.073
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Aalsmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsmeer is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalsmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aalsmeer.

Woningen recent verkocht in Aalsmeer

Er zijn recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalsmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalsmeer. Een eengezinswoning in Aalsmeer komt het meest (53%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalsmeer

In Aalsmeer wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalsmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalsmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aalsmeer
Binnenring: Nederland

Aalsmeer waar ligt dat?

Woningen te koop Aalsmeer

Wil je een huis kopen in Aalsmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalsmeer . Er staan momenteel 107 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalsmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalsmeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aalsmeer. Zoek je huurwoning in Aalsmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aalsmeer

Starterswoningen in Aalsmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aalsmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalsmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aalsmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aalsmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalsmeer is 4.423 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.101 euro).

Leeftijden Aalsmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalsmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer telt 2 plaatsen.

Aalsmeer Kudelstaart

Alle wijken van Aalsmeer

Aalsmeer bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.