Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kruisland

Begrijp de huizenprijzen in Kruisland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kruisland

Kruisland is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.536 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 542.536
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kruisland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruisland is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruisland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kruisland.

Woningen recent verkocht in Kruisland

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruisland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruisland. Een eengezinswoning in Kruisland komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruisland

In Kruisland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruisland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruisland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kruisland

Starterswoningen in Kruisland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruisland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruisland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kruisland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kruisland

Wil je een huis kopen in Kruisland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruisland . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruisland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruisland.

Bekijk alle koopwoningen in Kruisland. Zoek je huurwoning in Kruisland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kruisland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruisland is 3.014 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.095 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kruisland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruisland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kruisland

Kruisland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.