De Huizenmarkt in Kruisland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kruisland

Woningmarkt Kruisland

Kruisland is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 454.851
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kruisland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruisland is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruisland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kruisland

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruisland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruisland. Een eengezinswoning in Kruisland komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruisland

In Kruisland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruisland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruisland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kruisland
Binnenring: Nederland

Kruisland waar ligt dat?

Woningen te koop Kruisland

Wil je een huis kopen in Kruisland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruisland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruisland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruisland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kruisland. Zoek je huurwoning in Kruisland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kruisland

Starterswoningen in Kruisland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruisland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruisland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kruisland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kruisland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruisland is 3.215 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.615 euro).

Leeftijden Kruisland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruisland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kruisland

Kruisland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.