De Huizenmarkt in Kootwijkerbroek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kootwijkerbroek

Woningmarkt Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijkerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 728.382 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 728.382
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kootwijkerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kootwijkerbroek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kootwijkerbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kootwijkerbroek.

Woningen recent verkocht in Kootwijkerbroek

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijkerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kootwijkerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kootwijkerbroek. Een eengezinswoning in Kootwijkerbroek komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kootwijkerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kootwijkerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kootwijkerbroek
Binnenring: Nederland

Kootwijkerbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Kootwijkerbroek

Wil je een huis kopen in Kootwijkerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kootwijkerbroek . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kootwijkerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kootwijkerbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kootwijkerbroek. Zoek je huurwoning in Kootwijkerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kootwijkerbroek

Starterswoningen in Kootwijkerbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kootwijkerbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kootwijkerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kootwijkerbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kootwijkerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kootwijkerbroek is 3.975 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.910 euro).

Leeftijden Kootwijkerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kootwijkerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.