Huizenprijzen en de huizenmarkt in Julianadorp

Begrijp de huizenprijzen in Julianadorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Julianadorp

Julianadorp is een plaats in de gemeente Den Helder. Deze plaats telt volgens het CBS 55.745 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Julianadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 330.423 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 330.423
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Julianadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Julianadorp is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Julianadorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Julianadorp.

Woningen recent verkocht in Julianadorp

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Julianadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Julianadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Julianadorp. Een eengezinswoning in Julianadorp komt het meest (85%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Julianadorp

In Julianadorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Julianadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Julianadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Julianadorp

Starterswoningen in Julianadorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Julianadorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Julianadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Julianadorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Julianadorp

Wil je een huis kopen in Julianadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Julianadorp . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Julianadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Julianadorp.

Bekijk alle koopwoningen in Julianadorp. Zoek je huurwoning in Julianadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Julianadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Julianadorp is 2.754 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.430 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Julianadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Julianadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Julianadorp

Julianadorp bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.