De Huizenmarkt in Hulshorst (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hulshorst

Woningmarkt Hulshorst

Hulshorst is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 27.110 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 818.417 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 818.417
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hulshorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulshorst is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulshorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulshorst

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulshorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulshorst. Een eengezinswoning in Hulshorst komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulshorst

In Hulshorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulshorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulshorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hulshorst
Binnenring: Nederland

Hulshorst waar ligt dat?

Woningen te koop Hulshorst

Wil je een huis kopen in Hulshorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulshorst . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulshorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulshorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hulshorst. Zoek je huurwoning in Hulshorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hulshorst

Starterswoningen in Hulshorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulshorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulshorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hulshorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hulshorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulshorst is 4.211 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.359 euro).

Leeftijden Hulshorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulshorst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hulshorst

Hulshorst bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.