logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hulshorst

Begrijp de huizenprijzen in Hulshorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulshorst

Hulshorst is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 28.731 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 761.566 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 761.566
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hulshorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulshorst is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulshorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulshorst

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulshorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulshorst. Een eengezinswoning in Hulshorst komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulshorst

In Hulshorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulshorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulshorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hulshorst

Starterswoningen in Hulshorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulshorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulshorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulshorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulshorst

Wil je een huis kopen in Hulshorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulshorst . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulshorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulshorst.

Bekijk alle koopwoningen in Hulshorst. Zoek je huurwoning in Hulshorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulshorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulshorst is 5.351 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.211 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulshorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulshorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hulshorst

Hulshorst bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.