Alle woningmarktinfo Hulshorst in gemeente Nunspeet

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hulshorst

Een eerste blik op Hulshorst

Hulshorst is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 27.110 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 803.654 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 803.654
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hulshorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulshorst is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulshorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulshorst

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulshorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulshorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulshorst. Een eengezinswoning in Hulshorst komt het meest (59%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulshorst

In Hulshorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hulshorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hulshorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hulshorst
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hulshorst

Wil je een huis kopen in Hulshorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulshorst . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulshorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulshorst.

Zoek je huurwoning in Hulshorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hulshorst.

Huizenprijzen in Hulshorst

Starterswoningen in Hulshorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulshorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulshorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hulshorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hulshorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulshorst is 3.446 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro).

Leeftijden Hulshorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulshorst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hulshorst

Hulshorst bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen