logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Nunspeet

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Nunspeet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Nunspeet

Nunspeet is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 28.731 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunspeet. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 324.620.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 100
Gemiddelde vraagprijs € 552.800
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 324.620
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nunspeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nunspeet is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nunspeet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nunspeet.

Woningen recent verkocht in Nunspeet

Er zijn recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunspeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nunspeet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nunspeet. Een eengezinswoning in Nunspeet komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nunspeet

In Nunspeet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nunspeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nunspeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Nunspeet

Starterswoningen in gemeente Nunspeet zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Nunspeet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Nunspeet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Nunspeet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Nunspeet

Wil je een huis kopen in gemeente Nunspeet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Nunspeet . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nunspeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nunspeet.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Nunspeet. Zoek je huurwoning in gemeente Nunspeet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nunspeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nunspeet is 4.259 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.001 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nunspeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nunspeet vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Nunspeet

De gemeente Nunspeet telt 4 plaatsen.

Elspeet Hulshorst Nunspeet Vierhouten

Wijken van Nunspeet

Nunspeet bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.