Horssen in de gemeente Druten

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Horssen

Een eerste blik op Horssen

Horssen is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 18.695 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Horssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.226 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 565.226
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Horssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horssen is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horssen.

Woningen recent verkocht in Horssen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horssen. Een eengezinswoning in Horssen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horssen

In Horssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Horssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Horssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Horssen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Horssen

Wil je een huis kopen in Horssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horssen. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horssen.

Huizenprijzen in Horssen

Starterswoningen in Horssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Horssen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Horssen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Horssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horssen is 2.231 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.226 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Horssen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Horssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horssen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Horssen

Horssen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen