logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoeven

Begrijp de huizenprijzen in Hoeven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoeven

Hoeven is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 31.041 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 633.197 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 633.197
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hoeven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoeven is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoeven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoeven

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoeven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoeven. Een eengezinswoning in Hoeven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoeven

In Hoeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoeven

Starterswoningen in Hoeven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoeven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoeven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoeven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoeven

Wil je een huis kopen in Hoeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoeven . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoeven.

Bekijk alle koopwoningen in Hoeven. Zoek je huurwoning in Hoeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoeven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoeven is 3.530 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.645 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoeven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoeven

Hoeven bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.