De Huizenmarkt in Hoeven (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoeven

Woningmarkt Hoeven

Hoeven is een plaats in de gemeente Halderberge. Deze plaats telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 662.321 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 662.321
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hoeven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoeven is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoeven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoeven

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoeven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoeven. Een eengezinswoning in Hoeven komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoeven

In Hoeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoeven
Binnenring: Nederland

Hoeven waar ligt dat?

Woningen te koop Hoeven

Wil je een huis kopen in Hoeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoeven . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoeven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoeven. Zoek je huurwoning in Hoeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoeven

Starterswoningen in Hoeven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoeven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoeven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoeven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoeven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoeven is 3.609 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.655 euro).

Leeftijden Hoeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoeven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoeven

Hoeven bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.