Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Halderberge

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Halderberge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Halderberge

Halderberge is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 93 woningen te koop en zijn er recent 150 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halderberge. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 295.522.

Woningen te koop 93
Woningen recent verkocht 150
Gemiddelde vraagprijs € 507.733
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 295.522
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Halderberge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halderberge is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halderberge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halderberge.

Woningen recent verkocht in Halderberge

Er zijn recent 150 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halderberge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halderberge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halderberge. Een eengezinswoning in Halderberge komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halderberge

In Halderberge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halderberge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halderberge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Halderberge

Starterswoningen in gemeente Halderberge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Halderberge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Halderberge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Halderberge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Halderberge

Wil je een huis kopen in gemeente Halderberge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Halderberge . Er staan momenteel 93 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halderberge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halderberge.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Halderberge. Zoek je huurwoning in gemeente Halderberge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halderberge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halderberge is 3.268 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.983 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Halderberge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halderberge vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Halderberge

De gemeente Halderberge telt 5 plaatsen.

Bosschenhoofd Hoeven Oud Gastel Oudenbosch Stampersgat

Wijken van Halderberge

Halderberge bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.