Gemeente Halderberge

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Halderberge

Een eerste blik op Halderberge

Halderberge is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.095 inwoners. Momenteel staan er 103 woningen te koop en zijn er recent 98 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Halderberge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.231 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 103
Woningen recent verkocht 98
Gemiddelde vraagprijs € 410.231
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Halderberge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halderberge is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halderberge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Halderberge

Er zijn recent 98 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halderberge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halderberge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halderberge. Een eengezinswoning in Halderberge komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halderberge

In Halderberge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Halderberge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Halderberge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Halderberge
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Halderberge

Wil je een huis kopen in Halderberge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halderberge. Er staan momenteel 103 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halderberge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halderberge.

Huizenprijzen in Halderberge

Starterswoningen in Halderberge zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halderberge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halderberge zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Halderberge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Halderberge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halderberge is 2.471 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.281 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Halderberge is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Halderberge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halderberge vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Halderberge

De gemeente Halderberge telt 5 plaatsen.

Bosschenhoofd Hoeven Oud Gastel Oudenbosch Stampersgat

Alle wijken van Halderberge

Halderberge bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen