Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hippolytushoef

Begrijp de huizenprijzen in Hippolytushoef met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hippolytushoef

Hippolytushoef is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hippolytushoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 384.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 384.647
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hippolytushoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hippolytushoef is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hippolytushoef kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hippolytushoef

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hippolytushoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hippolytushoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hippolytushoef. Een eengezinswoning in Hippolytushoef komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hippolytushoef

In Hippolytushoef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hippolytushoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hippolytushoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hippolytushoef

Starterswoningen in Hippolytushoef zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hippolytushoef zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hippolytushoef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hippolytushoef? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hippolytushoef

Wil je een huis kopen in Hippolytushoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hippolytushoef . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hippolytushoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hippolytushoef.

Bekijk alle koopwoningen in Hippolytushoef. Zoek je huurwoning in Hippolytushoef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hippolytushoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hippolytushoef is 3.012 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.932 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hippolytushoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hippolytushoef vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hippolytushoef

Hippolytushoef bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.