Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herten

Begrijp de huizenprijzen in Herten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herten

Herten is een plaats in de gemeente Roermond. Deze plaats telt volgens het CBS 57.740 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 460.622 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 460.622
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Herten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herten is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herten.

Woningen recent verkocht in Herten

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herten. Een eengezinswoning in Herten komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herten

In Herten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herten

Starterswoningen in Herten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Herten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herten

Wil je een huis kopen in Herten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herten . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herten.

Bekijk alle koopwoningen in Herten. Zoek je huurwoning in Herten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herten is 3.122 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.084 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herten

Herten bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.