Koopwoningen in Herten

Bekijk alle 19 woningen te koop in Herten. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Herten die je zoekt.

Makelaars in Herten

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Herten? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Herten. Een koopwoning bezichtigen in Herten? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Herten

Er staan 19 woningen te koop in Herten die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Herten.

Huis te koop in Herten

Herten is een plaats in de gemeente Roermond binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Herten ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Herten. Kan je jouw woning niet vinden in Herten? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Herten op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Herten? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Herten! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Herten, koophuizen Herten of 5 kamer woningen Herten.
Instellingen zijn opgeslagen