Huizenprijzen en de huizenmarkt Donderberg in Roermond

Begrijp de huizenprijzen in Donderberg Roermond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Donderberg Roermond

Donderberg is een wijk in de plaats Roermond binnen de gemeente Roermond. Deze wijk telt volgens het CBS 7.095 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donderberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 253.088 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 253.088
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Donderberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Donderberg is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Donderberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Donderberg.

Woningen recent verkocht in Donderberg

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donderberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Donderberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Donderberg. Een eengezinswoning in Donderberg komt het meest (81%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Donderberg

In Donderberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Donderberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Donderberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Donderberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Donderberg vergeleken met de Roermond en Nederland.

Huizenprijzen in Donderberg Roermond

Starterswoningen in Donderberg Roermond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Donderberg Roermond zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Donderberg Roermond zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Donderberg Roermond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Donderberg Roermond

Wil je een huis kopen in Donderberg Roermond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Donderberg Roermond . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Donderberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Donderberg.

Bekijk alle koopwoningen in Donderberg Roermond. Zoek je huurwoning in Donderberg Roermond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Donderberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Donderberg is 2.109 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.224 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Donderberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Donderberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Donderberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Donderberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Donderberg

Componistenbuurt Vliegeniersbuurt Kastelenbuurt Sterrenberg