logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Halsteren

Begrijp de huizenprijzen in Halsteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Halsteren

Halsteren is een plaats in de gemeente Bergen op Zoom. Deze plaats telt volgens het CBS 68.864 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halsteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.378 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 451.378
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Halsteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halsteren is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halsteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halsteren.

Woningen recent verkocht in Halsteren

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halsteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halsteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halsteren. Een eengezinswoning in Halsteren komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halsteren

In Halsteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halsteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halsteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Halsteren

Starterswoningen in Halsteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halsteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halsteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Halsteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Halsteren

Wil je een huis kopen in Halsteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halsteren . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halsteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halsteren.

Bekijk alle koopwoningen in Halsteren. Zoek je huurwoning in Halsteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halsteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halsteren is 3.097 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.280 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Halsteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halsteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Halsteren

Halsteren bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.