De Huizenmarkt in Halsteren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Halsteren

Woningmarkt Halsteren

Halsteren is een plaats in de gemeente Bergen op Zoom. Deze plaats telt volgens het CBS 77.165 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halsteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 432.222 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 84
Gemiddelde vraagprijs € 432.222
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Halsteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halsteren is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halsteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halsteren.

Woningen recent verkocht in Halsteren

Er zijn recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halsteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halsteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halsteren. Een eengezinswoning in Halsteren komt het meest (70%) voor. Daarna komt een maisonnette met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halsteren

In Halsteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halsteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halsteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Halsteren
Binnenring: Nederland

Halsteren waar ligt dat?

Woningen te koop Halsteren

Wil je een huis kopen in Halsteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halsteren . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halsteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halsteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Halsteren. Zoek je huurwoning in Halsteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Halsteren

Starterswoningen in Halsteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Halsteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halsteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Halsteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Halsteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halsteren is 3.348 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.023 euro).

Leeftijden Halsteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halsteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Halsteren

Halsteren bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.