De Huizenmarkt in Haaksbergen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haaksbergen

Woningmarkt Haaksbergen

Haaksbergen is een plaats in de gemeente Haaksbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.260 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaksbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 434.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 142
Gemiddelde vraagprijs € 434.796
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Haaksbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaksbergen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaksbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haaksbergen.

Woningen recent verkocht in Haaksbergen

Er zijn recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaksbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaksbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaksbergen. Een eengezinswoning in Haaksbergen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaksbergen

In Haaksbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaksbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaksbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haaksbergen
Binnenring: Nederland

Haaksbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Haaksbergen

Wil je een huis kopen in Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaksbergen . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaksbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaksbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haaksbergen. Zoek je huurwoning in Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haaksbergen

Starterswoningen in Haaksbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haaksbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaksbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haaksbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haaksbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaksbergen is 2.848 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.705 euro).

Leeftijden Haaksbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaksbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haaksbergen

Haaksbergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.