Haaksbergen in de gemeente Haaksbergen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haaksbergen

Een eerste blik op Haaksbergen

Haaksbergen is een plaats in de gemeente Haaksbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.260 inwoners. Momenteel staan er 75 woningen te koop en zijn er recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haaksbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 414.610 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 75
Woningen recent verkocht 130
Gemiddelde vraagprijs € 414.610
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Haaksbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaksbergen is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaksbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haaksbergen

Er zijn recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaksbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaksbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaksbergen. Een eengezinswoning in Haaksbergen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een maisonnette met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaksbergen

In Haaksbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haaksbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haaksbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haaksbergen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haaksbergen

Wil je een huis kopen in Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haaksbergen . Er staan momenteel 75 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaksbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaksbergen.

Zoek je huurwoning in Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Haaksbergen.

Huizenprijzen in Haaksbergen

Starterswoningen in Haaksbergen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haaksbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haaksbergen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haaksbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haaksbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaksbergen is 2.387 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.320 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haaksbergen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haaksbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaksbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haaksbergen

Haaksbergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen