logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sint Isidorushoeve in Haaksbergen

Begrijp de huizenprijzen in Sint Isidorushoeve Haaksbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Isidorushoeve Haaksbergen

Sint Isidorushoeve is een wijk in de plaats Haaksbergen binnen de gemeente Haaksbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.325 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Isidorushoeve. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 863.222 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 863.222
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Sint Isidorushoeve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Isidorushoeve is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Isidorushoeve moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Isidorushoeve.

Woningen recent verkocht in Sint Isidorushoeve

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Isidorushoeve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Isidorushoeve.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Isidorushoeve. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Isidorushoeve. Een eengezinswoning in Sint Isidorushoeve komt het meest (64%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Isidorushoeve

In Sint Isidorushoeve wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Isidorushoeve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Isidorushoeve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Isidorushoeve

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Isidorushoeve vergeleken met de Haaksbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Sint Isidorushoeve Haaksbergen

Starterswoningen in Sint Isidorushoeve Haaksbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Isidorushoeve Haaksbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Isidorushoeve Haaksbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Isidorushoeve Haaksbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Isidorushoeve Haaksbergen

Wil je een huis kopen in Sint Isidorushoeve Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Isidorushoeve Haaksbergen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Isidorushoeve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Isidorushoeve.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Isidorushoeve Haaksbergen. Zoek je huurwoning in Sint Isidorushoeve Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Isidorushoeve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Isidorushoeve is 2.840 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.271 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Isidorushoeve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Isidorushoeve vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint Isidorushoeve

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint Isidorushoeve? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint Isidorushoeve

Sint Isidorushoeve kern Verspreide huizen Sint Isidorushoeve