logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beckum in Haaksbergen

Begrijp de huizenprijzen in Beckum Haaksbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beckum Haaksbergen

Beckum is een wijk in de plaats Haaksbergen binnen de gemeente Haaksbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 180 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beckum.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Beckum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beckum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Beckum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beckum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beckum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Beckum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beckum. Een woonboerderij in Beckum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beckum

In Beckum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beckum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beckum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beckum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beckum vergeleken met de Haaksbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Beckum Haaksbergen

Starterswoningen in Beckum Haaksbergen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beckum Haaksbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beckum Haaksbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beckum Haaksbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beckum Haaksbergen

Wil je een huis kopen in Beckum Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beckum Haaksbergen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beckum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beckum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beckum Haaksbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Beckum Haaksbergen. Zoek je huurwoning in Beckum Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beckum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beckum is 3.305 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.925 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beckum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beckum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beckum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beckum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beckum

Verspreide huizen Stepelo (gedeeltelijk)