logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rietmolen in Haaksbergen

Begrijp de huizenprijzen in Rietmolen Haaksbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rietmolen Haaksbergen

Rietmolen is een wijk in de plaats Haaksbergen binnen de gemeente Haaksbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 235 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rietmolen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 629.555 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 629.555
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Rietmolen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rietmolen is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rietmolen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rietmolen.

Woningen recent verkocht in Rietmolen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rietmolen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rietmolen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rietmolen. Een woonboerderij in Rietmolen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rietmolen

In Rietmolen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rietmolen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rietmolen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rietmolen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rietmolen vergeleken met de Haaksbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Rietmolen Haaksbergen

Starterswoningen in Rietmolen Haaksbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rietmolen Haaksbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rietmolen Haaksbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rietmolen Haaksbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rietmolen Haaksbergen

Wil je een huis kopen in Rietmolen Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rietmolen Haaksbergen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rietmolen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rietmolen.

Bekijk alle koopwoningen in Rietmolen Haaksbergen. Zoek je huurwoning in Rietmolen Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rietmolen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rietmolen is 5.475 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.400 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rietmolen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rietmolen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rietmolen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rietmolen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rietmolen

Verspreide huizen Brammelo