Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Haaksbergen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Haaksbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Haaksbergen

Haaksbergen is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.260 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaksbergen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 333.749.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 70
Gemiddelde vraagprijs € 437.052
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 333.749
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Haaksbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haaksbergen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haaksbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haaksbergen.

Woningen recent verkocht in Haaksbergen

Er zijn recent 70 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haaksbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haaksbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haaksbergen. Een eengezinswoning in Haaksbergen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haaksbergen

In Haaksbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haaksbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haaksbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Haaksbergen

Starterswoningen in gemeente Haaksbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Haaksbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Haaksbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Haaksbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Haaksbergen

Wil je een huis kopen in gemeente Haaksbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Haaksbergen . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haaksbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haaksbergen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Haaksbergen. Zoek je huurwoning in gemeente Haaksbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haaksbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haaksbergen is 2.858 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.873 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haaksbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haaksbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Haaksbergen

De gemeente Haaksbergen telt 1 plaats.

Haaksbergen

Wijken van Haaksbergen

Haaksbergen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.