De Huizenmarkt in Gouderak (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gouderak

Woningmarkt Gouderak

Gouderak is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 55.670 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gouderak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 370.770 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 370.770
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Gouderak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gouderak is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gouderak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gouderak.

Woningen recent verkocht in Gouderak

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gouderak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gouderak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gouderak. Een eengezinswoning in Gouderak komt het meest (74%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gouderak

In Gouderak wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gouderak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gouderak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gouderak
Binnenring: Nederland

Gouderak waar ligt dat?

Woningen te koop Gouderak

Wil je een huis kopen in Gouderak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gouderak . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gouderak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gouderak.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gouderak. Zoek je huurwoning in Gouderak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gouderak

Starterswoningen in Gouderak zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gouderak zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gouderak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gouderak? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gouderak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gouderak is 3.016 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.856 euro).

Leeftijden Gouderak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gouderak vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gouderak

Gouderak bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.