logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gennep

Begrijp de huizenprijzen in Gennep met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gennep

Gennep is een plaats in de gemeente Gennep. Deze plaats telt volgens het CBS 17.764 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gennep. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 440.841
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gennep

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gennep is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gennep moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gennep.

Woningen recent verkocht in Gennep

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gennep. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gennep.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gennep. Een eengezinswoning in Gennep komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gennep

In Gennep wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gennep

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gennep (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gennep

Starterswoningen in Gennep zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gennep zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gennep zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gennep? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gennep

Wil je een huis kopen in Gennep? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gennep . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gennep alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gennep.

Bekijk alle koopwoningen in Gennep. Zoek je huurwoning in Gennep? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gennep

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gennep is 3.102 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.230 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gennep

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gennep vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gennep

Gennep bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.