logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gemonde

Begrijp de huizenprijzen in Gemonde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gemonde

Gemonde is een plaats in de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.135 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 911.601 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 911.601
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gemonde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemonde is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemonde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gemonde

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemonde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemonde. Een eengezinswoning in Gemonde komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemonde

In Gemonde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gemonde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gemonde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gemonde

Starterswoningen in Gemonde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gemonde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemonde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gemonde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gemonde

Wil je een huis kopen in Gemonde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemonde . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemonde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemonde.

Bekijk alle koopwoningen in Gemonde. Zoek je huurwoning in Gemonde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gemonde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemonde is 3.840 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.021 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gemonde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemonde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gemonde

Gemonde bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.