De Huizenmarkt in Gemonde (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gemonde

Woningmarkt Gemonde

Gemonde is een plaats in de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.445 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.059.416 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 1.059.416
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Gemonde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemonde is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemonde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gemonde

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemonde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemonde. Een eengezinswoning in Gemonde komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemonde

In Gemonde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gemonde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gemonde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gemonde
Binnenring: Nederland

Gemonde waar ligt dat?

Woningen te koop Gemonde

Wil je een huis kopen in Gemonde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemonde . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemonde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemonde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gemonde. Zoek je huurwoning in Gemonde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gemonde

Starterswoningen in Gemonde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gemonde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemonde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gemonde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gemonde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemonde is 4.023 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.203 euro).

Leeftijden Gemonde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemonde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gemonde

Gemonde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.