logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Werkeren in Zwolle

Begrijp de huizenprijzen in Werkeren Zwolle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Werkeren Zwolle

Werkeren is een buurt in de wijk Stadshagen en plaats Zwolle binnen de gemeente Zwolle. Deze buurt telt volgens het CBS 27.480 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.771 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 544.771
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Werkeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Werkeren is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Werkeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Werkeren.

Woningen recent verkocht in Werkeren

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Werkeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Werkeren. Een eengezinswoning in Werkeren komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Werkeren

In Werkeren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Werkeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Werkeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Werkeren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Werkeren vergeleken met de Zwolle en Nederland.

Huizenprijzen in Werkeren Zwolle

Starterswoningen in Werkeren Zwolle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Werkeren Zwolle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Werkeren Zwolle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Werkeren Zwolle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Werkeren Zwolle

Wil je een huis kopen in Werkeren Zwolle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Werkeren Zwolle . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Werkeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Werkeren.

Bekijk alle koopwoningen in Werkeren Zwolle. Zoek je huurwoning in Werkeren Zwolle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Werkeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Werkeren is 3.871 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.481 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Werkeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Werkeren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Werkeren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Werkeren. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadshagen in de gemeente Zwolle.

Frankhuis Mastenbroek Schoonhorst Werkeren Milligen Tippe bij de IJssel Breecamp Breezicht Stadsbroek

Alle straten van Werkeren

Werkeren bestaat uit 45 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.