Huizenmarkt Stadshagen in Zwolle (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stadshagen

Woningmarkt Stadshagen

Stadshagen is een wijk in de plaats Zwolle binnen de gemeente Zwolle. Deze wijk telt volgens het CBS 24.300 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadshagen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.319 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 224
Gemiddelde vraagprijs € 431.319
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Stadshagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadshagen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadshagen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadshagen.

Woningen recent verkocht in Stadshagen

Er zijn recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadshagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadshagen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadshagen. Een eengezinswoning in Stadshagen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadshagen

In Stadshagen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadshagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadshagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadshagen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadshagen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadshagen vergeleken met de Zwolle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Stadshagen waar ligt dat?

Woningen te koop Stadshagen

Wil je een huis kopen in Stadshagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadshagen . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadshagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadshagen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stadshagen. Zoek je huurwoning in Stadshagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stadshagen

Starterswoningen in Stadshagen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stadshagen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadshagen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadshagen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadshagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadshagen is 3.472 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro).

Leeftijden Stadshagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadshagen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadshagen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadshagen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadshagen

Frankhuis Mastenbroek Schoonhorst Werkeren Milligen Tippe bij de Ijssel Breecamp Breezicht Stadsbroek