Huizenmarkt Aalst in Aalst (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aalst

Woningmarkt Aalst

Aalst is een buurt in de wijk Brakel en plaats Aalst binnen de gemeente Zaltbommel. Deze buurt telt volgens het CBS 7.945 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.522 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 365.522
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Aalst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalst is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aalst.

Woningen recent verkocht in Aalst

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalst. Een eengezinswoning in Aalst komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalst

In Aalst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aalst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Aalst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aalst vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Aalst waar ligt dat?

Woningen te koop Aalst

Wil je een huis kopen in Aalst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aalst. Zoek je huurwoning in Aalst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aalst

Starterswoningen in Aalst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aalst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aalst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalst is 3.099 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.815 euro).

Leeftijden Aalst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Aalst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Aalst. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Zaltbommel.

Brakel Poederoijen Aalst Zuilichem De Rietschoof Verspreide huizen in de polder Aalst Verspreide huizen in de polder Poederoijen Verspreide huizen in de polder Brakel Verspreide huizen in het Munnikenland Verspreide huizen in de polder Zuilichem en omgeving

Alle straten van Aalst

Aalst bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.