Huizenmarkt Verspreide huizen Bergharen in Bergharen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Bergharen

Woningmarkt Verspreide huizen Bergharen

Verspreide huizen Bergharen is een buurt in de wijk Bergharen en plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 732.231 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 732.231
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bergharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bergharen is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bergharen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bergharen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bergharen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergharen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bergharen. Een woonboerderij in Verspreide huizen Bergharen komt het meest (35%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bergharen

In Verspreide huizen Bergharen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Bergharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Bergharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Bergharen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Bergharen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Bergharen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Bergharen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Bergharen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bergharen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bergharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bergharen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Bergharen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bergharen

Starterswoningen in Verspreide huizen Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bergharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Bergharen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Bergharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bergharen is 3.743 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.096 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Bergharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bergharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bergharen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bergharen. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergharen in de gemeente Wijchen.

Bergharen Bedrijventerrein Breekwagen Verspreide huizen Bergharen

Alle straten van Verspreide huizen Bergharen

Verspreide huizen Bergharen bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.