logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Bergharen in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Bergharen Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Bergharen Wijchen

Verspreide huizen Bergharen is een buurt in de wijk Bergharen en plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.795 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 675.392 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 675.392
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bergharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bergharen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bergharen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bergharen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bergharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bergharen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Bergharen komt het meest (35%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bergharen

In Verspreide huizen Bergharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Bergharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Bergharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Bergharen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Bergharen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bergharen Wijchen

Starterswoningen in Verspreide huizen Bergharen Wijchen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bergharen Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bergharen Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Bergharen Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Bergharen Wijchen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bergharen Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bergharen Wijchen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bergharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Bergharen Wijchen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bergharen Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Bergharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bergharen is 4.738 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.894 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Bergharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bergharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bergharen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bergharen. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergharen in de gemeente Wijchen.

Bergharen Bedrijventerrein Breekwagen Verspreide huizen Bergharen

Alle straten van Verspreide huizen Bergharen

Verspreide huizen Bergharen bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.