logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Breekwagen in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Breekwagen te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breekwagen te Bergharen

Breekwagen is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breekwagen in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Breekwagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breekwagen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breekwagen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breekwagen.

Woningen recent verkocht in Breekwagen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breekwagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breekwagen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Breekwagen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breekwagen. Een bungalow in Breekwagen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Breekwagen

In Breekwagen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breekwagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breekwagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Breekwagen te Bergharen

Starterswoningen in Breekwagen te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breekwagen te Bergharen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breekwagen te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breekwagen te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breekwagen te Bergharen

Wil je een huis kopen in Breekwagen te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breekwagen te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breekwagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breekwagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Breekwagen te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Breekwagen te Bergharen. Zoek je huurwoning in Breekwagen te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breekwagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breekwagen is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breekwagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breekwagen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Breekwagen in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Breekwagen te Bergharen.

Adres Postcode Status
Breekwagen 1 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 2 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 5 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 7 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 9 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 12 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 15 6617 KC Nog niet te koop
Breekwagen 18 6617 KC Nog niet te koop