logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bedrijventerrein Breekwagen in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen

Bedrijventerrein Breekwagen is een buurt in de wijk Bergharen en plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.795 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Breekwagen.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein Breekwagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein Breekwagen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein Breekwagen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Breekwagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein Breekwagen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Breekwagen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein Breekwagen. Een landhuis in Bedrijventerrein Breekwagen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein Breekwagen

In Bedrijventerrein Breekwagen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedrijventerrein Breekwagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedrijventerrein Breekwagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein Breekwagen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein Breekwagen vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen

Starterswoningen in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein Breekwagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein Breekwagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen.

Bekijk alle koopwoningen in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein Breekwagen Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bedrijventerrein Breekwagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein Breekwagen is 2.233 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.233 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bedrijventerrein Breekwagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein Breekwagen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijventerrein Breekwagen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein Breekwagen. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergharen in de gemeente Wijchen.

Bergharen Bedrijventerrein Breekwagen Verspreide huizen Bergharen

Alle straten van Bedrijventerrein Breekwagen

Bedrijventerrein Breekwagen bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.