Huizenmarkt Jipsingboertange in Sellingen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jipsingboertange

Woningmarkt Jipsingboertange

Jipsingboertange is een buurt in de wijk Sellingerbeetse en plaats Sellingen binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jipsingboertange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.230 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 335.230
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Jipsingboertange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jipsingboertange is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jipsingboertange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jipsingboertange

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jipsingboertange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jipsingboertange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jipsingboertange. Een eengezinswoning in Jipsingboertange komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jipsingboertange

In Jipsingboertange wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jipsingboertange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jipsingboertange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jipsingboertange
Binnenring: Nederland

Jipsingboertange waar ligt dat?

Woningen te koop Jipsingboertange

Wil je een huis kopen in Jipsingboertange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jipsingboertange . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jipsingboertange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jipsingboertange.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jipsingboertange. Zoek je huurwoning in Jipsingboertange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jipsingboertange

Starterswoningen in Jipsingboertange zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jipsingboertange zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jipsingboertange zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jipsingboertange? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jipsingboertange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jipsingboertange is 2.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.031 euro).

Leeftijden Jipsingboertange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jipsingboertange vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jipsingboertange

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jipsingboertange. De buurt zelf valt binnen de wijk Sellingerbeetse in de gemeente Westerwolde.

Harpel Sellingerbeetse Jipsingboertange Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Alle straten van Jipsingboertange

Jipsingboertange bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.