Huizenmarkt Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse in Vlagtwedde (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Woningmarkt Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse is een buurt in de wijk Sellingerbeetse en plaats Vlagtwedde binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 439.814 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 439.814
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse. Een woonboerderij in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

In Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Starterswoningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse is 3.477 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.039 euro).

Leeftijden Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse. De buurt zelf valt binnen de wijk Sellingerbeetse in de gemeente Westerwolde.

Harpel Sellingerbeetse Jipsingboertange Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Alle straten van Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse

Verspreide huizen tussen Harpel en Sellingerbeetse bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.