logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Frederiksoord in Frederiksoord

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld

Verspreide huizen Frederiksoord is een buurt in de wijk Frederiksoord en plaats Frederiksoord binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Frederiksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 492.292 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 492.292
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Frederiksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Frederiksoord is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Frederiksoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Frederiksoord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Frederiksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Frederiksoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Frederiksoord. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Frederiksoord komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Frederiksoord

In Verspreide huizen Frederiksoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Frederiksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Frederiksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Frederiksoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Frederiksoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld

Starterswoningen in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Frederiksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Frederiksoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Frederiksoord Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Frederiksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Frederiksoord is 5.234 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.098 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Frederiksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Frederiksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Frederiksoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Frederiksoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Frederiksoord in de gemeente Westerveld.

Frederiksoord Verspreide huizen Frederiksoord

Alle straten van Verspreide huizen Frederiksoord

Verspreide huizen Frederiksoord bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.