logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Frederiksoord in Frederiksoord

Begrijp de huizenprijzen in Frederiksoord Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Frederiksoord Westerveld

Frederiksoord is een buurt in de wijk Frederiksoord en plaats Frederiksoord binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 878.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 878.780
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord. Een eengezinswoning in Frederiksoord komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bungalow met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord

In Frederiksoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Frederiksoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Frederiksoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Frederiksoord Westerveld

Starterswoningen in Frederiksoord Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord Westerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frederiksoord Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frederiksoord Westerveld

Wil je een huis kopen in Frederiksoord Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord Westerveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Frederiksoord Westerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Frederiksoord Westerveld. Zoek je huurwoning in Frederiksoord Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Frederiksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord is 3.431 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.772 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Frederiksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Frederiksoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Frederiksoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Frederiksoord in de gemeente Westerveld.

Frederiksoord Verspreide huizen Frederiksoord

Alle straten van Frederiksoord

Frederiksoord bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.