Noordwijk in de gemeente Noordwijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordwijk

Een eerste blik op Noordwijk

Noordwijk is een plaats in de gemeente Noordwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 42.655 inwoners. Momenteel staan er 170 woningen te koop en zijn er recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noordwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 740.763 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 170
Woningen recent verkocht 119
Gemiddelde vraagprijs € 740.763
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Noordwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwijk is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwijk

Er zijn recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwijk. Een portiekflat in Noordwijk komt het meest (34%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwijk

In Noordwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Noordwijk

Wil je een huis kopen in Noordwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwijk. Er staan momenteel 170 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwijk.

Huizenprijzen in Noordwijk

Starterswoningen in Noordwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwijk is 4.487 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.413 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noordwijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noordwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordwijk

Noordwijk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen