logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordwijk

Begrijp de huizenprijzen in Noordwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwijk

Noordwijk is een plaats in de gemeente Noordwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 45.179 inwoners. Momenteel staan er 97 woningen te koop en zijn er recent 145 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 992.456 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 97
Woningen recent verkocht 145
Gemiddelde vraagprijs € 992.456
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Noordwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwijk is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwijk.

Woningen recent verkocht in Noordwijk

Er zijn recent 145 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwijk. Een portiekflat in Noordwijk komt het meest (29%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwijk

In Noordwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordwijk

Starterswoningen in Noordwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwijk

Wil je een huis kopen in Noordwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwijk . Er staan momenteel 97 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwijk. Zoek je huurwoning in Noordwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwijk is 5.287 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.976 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordwijk

Noordwijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.