Huizenmarkt Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia in Franeker (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Woningmarkt Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia is een buurt in de wijk - Franeker en plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze buurt telt volgens het CBS 9.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 224.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 224.317
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

In Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia
Binnenring: Nederland

Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia waar ligt dat?

Woningen te koop Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Wil je een huis kopen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia.

Bekijk hier alle koopwoningen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia. Zoek je huurwoning in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Starterswoningen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia is 1.885 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.338 euro).

Leeftijden Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia. De buurt zelf valt binnen de wijk - Franeker in de gemeente Waadhoeke.

Franeker - Binnenstad Franeker - Professorenbuurt Franeker - Stationsbuurt, oostelijk en zuidelijk industriete Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia Franeker - Kaatsersbuurt Franeker - C. van Saarloosstraat en omgeving Franeker - Hamburgerrak en Het Want Franeker - Schalsumerplan en Arkens Franeker - Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen Franeker - Verspreide huizen