Huizenmarkt Franeker - Professorenbuurt in Franeker (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Franeker - Professorenbuurt

Woningmarkt Franeker - Professorenbuurt

Franeker - Professorenbuurt is een buurt in de wijk - Franeker en plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze buurt telt volgens het CBS 9.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - Professorenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 177.490 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 177.490
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Franeker - Professorenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Franeker - Professorenbuurt is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Franeker - Professorenbuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Franeker - Professorenbuurt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - Professorenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Franeker - Professorenbuurt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Franeker - Professorenbuurt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Franeker - Professorenbuurt

In Franeker - Professorenbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Franeker - Professorenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Franeker - Professorenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Franeker - Professorenbuurt
Binnenring: Nederland

Franeker - Professorenbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Franeker - Professorenbuurt

Wil je een huis kopen in Franeker - Professorenbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Franeker - Professorenbuurt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Franeker - Professorenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Franeker - Professorenbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Franeker - Professorenbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Franeker - Professorenbuurt. Zoek je huurwoning in Franeker - Professorenbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Franeker - Professorenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Franeker - Professorenbuurt is 2.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.159 euro).

Leeftijden Franeker - Professorenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Franeker - Professorenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Franeker - Professorenbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Franeker - Professorenbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk - Franeker in de gemeente Waadhoeke.

Franeker - Binnenstad Franeker - Professorenbuurt Franeker - Stationsbuurt, oostelijk en zuidelijk industriete Franeker - Vliet, Tuinen en Frisia Franeker - Kaatsersbuurt Franeker - C. van Saarloosstraat en omgeving Franeker - Hamburgerrak en Het Want Franeker - Schalsumerplan en Arkens Franeker - Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen Franeker - Verspreide huizen