Alle woningmarktinfo Keersopperbeemden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Keersopperbeemden

Een eerste blik op Keersopperbeemden

Keersopperbeemden is een buurt in de gemeente Valkenswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 9.175 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keersopperbeemden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 442.775 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 442.775
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Keersopperbeemden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Keersopperbeemden is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Keersopperbeemden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Keersopperbeemden.

Woningen recent verkocht in Keersopperbeemden

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keersopperbeemden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Keersopperbeemden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Keersopperbeemden. Een eengezinswoning in Keersopperbeemden komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Keersopperbeemden

In Keersopperbeemden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Keersopperbeemden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Keersopperbeemden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Keersopperbeemden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Keersopperbeemden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Keersopperbeemden vergeleken met de Valkenswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Keersopperbeemden

Wil je een huis kopen in Keersopperbeemden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Keersopperbeemden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Keersopperbeemden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Keersopperbeemden.

Zoek je huurwoning in Keersopperbeemden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Keersopperbeemden.

Huizenprijzen in Keersopperbeemden

Starterswoningen in Keersopperbeemden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Keersopperbeemden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Keersopperbeemden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Keersopperbeemden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Keersopperbeemden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Keersopperbeemden is 3.307 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.170 euro).

Leeftijden Keersopperbeemden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Keersopperbeemden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Keersopperbeemden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Keersopperbeemden. De buurt zelf valt binnen de wijk Kloosterakkers en Dommelen in de gemeente Valkenswaard.

De Belleman Agnetendal Schepelweijen Brouwershof Keersop Keersopperbeemden Dommelen

Alle straten van Keersopperbeemden

Keersopperbeemden bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen