Transwijk-Noord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Transwijk-Noord

Een eerste blik op Transwijk-Noord

Transwijk-Noord is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 37.995 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Transwijk-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 248.882 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 248.882
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Transwijk-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Transwijk-Noord is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Transwijk-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Transwijk-Noord.

Woningen recent verkocht in Transwijk-Noord

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Transwijk-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Transwijk-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Transwijk-Noord. Een portiekflat in Transwijk-Noord komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Transwijk-Noord

In Transwijk-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Transwijk-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Transwijk-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Transwijk-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Transwijk-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Transwijk-Noord vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Transwijk-Noord

Wil je een huis kopen in Transwijk-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Transwijk-Noord. Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Transwijk-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Transwijk-Noord.

Huizenprijzen in Transwijk-Noord

Starterswoningen in Transwijk-Noord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Transwijk-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Transwijk-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Transwijk-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Transwijk-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Transwijk-Noord is 3.110 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.905 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Transwijk-Noord is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Transwijk-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Transwijk-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Transwijk-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Transwijk-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidwest in de gemeente Utrecht.

Dichterswijk Rivierenwijk Bedrijvengebied Kanaleneiland Transwijk-Zuid Transwijk-Noord Kanaleneiland-Zuid Kanaleneiland-Noord

Alle straten van Transwijk-Noord

Transwijk-Noord bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen