Alle woningmarktinfo Bomenbuurt Midden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bomenbuurt Midden

Een eerste blik op Bomenbuurt Midden

Bomenbuurt Midden is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 4.880 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bomenbuurt Midden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 304.363 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 304.363
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Bomenbuurt Midden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bomenbuurt Midden is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bomenbuurt Midden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bomenbuurt Midden.

Woningen recent verkocht in Bomenbuurt Midden

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bomenbuurt Midden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bomenbuurt Midden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bomenbuurt Midden. Een eengezinswoning in Bomenbuurt Midden komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bomenbuurt Midden

In Bomenbuurt Midden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bomenbuurt Midden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bomenbuurt Midden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bomenbuurt Midden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bomenbuurt Midden

Wil je een huis kopen in Bomenbuurt Midden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bomenbuurt Midden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bomenbuurt Midden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bomenbuurt Midden.

Zoek je huurwoning in Bomenbuurt Midden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bomenbuurt Midden.

Huizenprijzen in Bomenbuurt Midden

Starterswoningen in Bomenbuurt Midden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bomenbuurt Midden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bomenbuurt Midden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bomenbuurt Midden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bomenbuurt Midden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bomenbuurt Midden is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.284 euro).

Leeftijden Bomenbuurt Midden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bomenbuurt Midden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bomenbuurt Midden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bomenbuurt Midden. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordhoek in de gemeente Tilburg.

Bomenbuurt West Bomenbuurt Midden Bomenbuurt Oost

Alle straten van Bomenbuurt Midden

Bomenbuurt Midden bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen