Alle woningmarktinfo Bomenbuurt West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bomenbuurt West

Een eerste blik op Bomenbuurt West

Bomenbuurt West is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 4.880 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bomenbuurt West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 393.571 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 393.571
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Bomenbuurt West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bomenbuurt West is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bomenbuurt West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bomenbuurt West.

Woningen recent verkocht in Bomenbuurt West

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bomenbuurt West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bomenbuurt West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bomenbuurt West. Een portiekflat in Bomenbuurt West komt het meest (85%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bomenbuurt West

In Bomenbuurt West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bomenbuurt West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bomenbuurt West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bomenbuurt West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bomenbuurt West

Wil je een huis kopen in Bomenbuurt West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bomenbuurt West . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bomenbuurt West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bomenbuurt West.

Zoek je huurwoning in Bomenbuurt West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bomenbuurt West.

Huizenprijzen in Bomenbuurt West

Starterswoningen in Bomenbuurt West zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bomenbuurt West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bomenbuurt West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bomenbuurt West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bomenbuurt West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bomenbuurt West is 2.483 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.423 euro).

Leeftijden Bomenbuurt West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bomenbuurt West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bomenbuurt West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bomenbuurt West. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordhoek in de gemeente Tilburg.

Bomenbuurt West Bomenbuurt Midden Bomenbuurt Oost

Alle straten van Bomenbuurt West

Bomenbuurt West bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen