Huizenprijzen en de huizenmarkt Passewaaij-Noord-West in Tiel

Begrijp de huizenprijzen in Passewaaij-Noord-West Tiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Passewaaij-Noord-West Tiel

Passewaaij-Noord-West is een buurt in de wijk Tiel-Zuid en plaats Tiel binnen de gemeente Tiel. Deze buurt telt volgens het CBS 9.520 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Passewaaij-Noord-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 397.824 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 397.824
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Passewaaij-Noord-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Passewaaij-Noord-West is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Passewaaij-Noord-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Passewaaij-Noord-West.

Woningen recent verkocht in Passewaaij-Noord-West

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Passewaaij-Noord-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Passewaaij-Noord-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Passewaaij-Noord-West. Een eengezinswoning in Passewaaij-Noord-West komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Passewaaij-Noord-West

In Passewaaij-Noord-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Passewaaij-Noord-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Passewaaij-Noord-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Passewaaij-Noord-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Passewaaij-Noord-West vergeleken met de Tiel en Nederland.

Huizenprijzen in Passewaaij-Noord-West Tiel

Starterswoningen in Passewaaij-Noord-West Tiel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Passewaaij-Noord-West Tiel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Passewaaij-Noord-West Tiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Passewaaij-Noord-West Tiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Passewaaij-Noord-West Tiel

Wil je een huis kopen in Passewaaij-Noord-West Tiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Passewaaij-Noord-West Tiel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Passewaaij-Noord-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Passewaaij-Noord-West.

Bekijk alle koopwoningen in Passewaaij-Noord-West Tiel. Zoek je huurwoning in Passewaaij-Noord-West Tiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Passewaaij-Noord-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Passewaaij-Noord-West is 3.560 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.567 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Passewaaij-Noord-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Passewaaij-Noord-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Passewaaij-Noord-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Passewaaij-Noord-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Tiel-Zuid in de gemeente Tiel.

Passewaaij-Noord-West Passewaaij-Noord-Oost Passewaaij-Zuid-West Passewaaij-Zuid-Oost Passewaaij e.o. Zennewijnen Zennewijnen e.o.

Alle straten van Passewaaij-Noord-West

Passewaaij-Noord-West bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.