Alle woningmarktinfo Passewaaij-Noord-Oost Tiel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Passewaaij-Noord-Oost

Een eerste blik op Passewaaij-Noord-Oost

Passewaaij-Noord-Oost is een buurt in de wijk Tiel-Zuid en plaats Tiel binnen de gemeente Tiel. Deze buurt telt volgens het CBS 9.520 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Passewaaij-Noord-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.002 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 384.002
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Passewaaij-Noord-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Passewaaij-Noord-Oost is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Passewaaij-Noord-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Passewaaij-Noord-Oost.

Woningen recent verkocht in Passewaaij-Noord-Oost

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Passewaaij-Noord-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Passewaaij-Noord-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Passewaaij-Noord-Oost. Een eengezinswoning in Passewaaij-Noord-Oost komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Passewaaij-Noord-Oost

In Passewaaij-Noord-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Passewaaij-Noord-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Passewaaij-Noord-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Passewaaij-Noord-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Passewaaij-Noord-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Passewaaij-Noord-Oost vergeleken met de Tiel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Passewaaij-Noord-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop in Passewaaij-Noord-Oost

Wil je een huis kopen in Passewaaij-Noord-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Passewaaij-Noord-Oost . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Passewaaij-Noord-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Passewaaij-Noord-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Passewaaij-Noord-Oost. Zoek je huurwoning in Passewaaij-Noord-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Passewaaij-Noord-Oost

Starterswoningen in Passewaaij-Noord-Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Passewaaij-Noord-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Passewaaij-Noord-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Passewaaij-Noord-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Passewaaij-Noord-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Passewaaij-Noord-Oost is 3.284 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.371 euro).

Leeftijden Passewaaij-Noord-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Passewaaij-Noord-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Passewaaij-Noord-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Passewaaij-Noord-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Tiel-Zuid in de gemeente Tiel.

Passewaaij-Noord-West Passewaaij-Noord-Oost Passewaaij-Zuid-West Passewaaij-Zuid-Oost Passewaaij e.o. Zennewijnen Zennewijnen e.o.

Alle straten van Passewaaij-Noord-Oost

Passewaaij-Noord-Oost bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.