Alle woningmarktinfo Sint Philipsland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint Philipsland

Een eerste blik op Sint Philipsland

Sint Philipsland is een buurt in de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.610 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 268.645 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 268.645
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint Philipsland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Philipsland is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Philipsland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Philipsland

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Philipsland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Philipsland. Een eengezinswoning in Sint Philipsland komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Philipsland

In Sint Philipsland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint Philipsland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint Philipsland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Philipsland
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sint Philipsland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint Philipsland vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Sint Philipsland

Wil je een huis kopen in Sint Philipsland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Philipsland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Philipsland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Philipsland.

Zoek je huurwoning in Sint Philipsland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint Philipsland.

Huizenprijzen in Sint Philipsland

Starterswoningen in Sint Philipsland zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Philipsland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Philipsland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Philipsland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Philipsland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Philipsland is 2.793 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.117 euro).

Leeftijden Sint Philipsland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Philipsland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Philipsland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Philipsland. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Philipsland in de gemeente Tholen.

Sint Philipsland Verspreide huizen Sint Philipsland Anna Jacobapolder

Alle straten van Sint Philipsland

Sint Philipsland bestaat uit 42 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen